UŞAK / MERKEZ - Murat Arıtürk Mesleki Eğitim Merkezi

Şahin AKKUŞ - Motor Teknisyeni

1973 yılında Uşak’ta doğdu. İlk okulu Uşak/Bireylül İlkokunda, Orta okulu Halit Ziya Uşaklıgil Orta okulunda, lise tahsilini ise Uşak Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümünde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksek Okulu Motor bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 1994 yılında Uşak/Banaz Mesleki Eğitim Merkezinde Motor Teknikeri olarak göreve başladı.1994-2001 yılları arasında Banaz Mesleki Eğitim Merkezinde görev yaptı. 2001 yılında Uşak/Murat Arıtürk Mesleki Eğitim Merkezine atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Orta derecede Almanca eğitimi aldı.

Şahin AKKUŞ

Motor Teknikeri